Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Τι είναι το FOSSCOMM ;

Το FOSSCOMM (Free and Open Source Software Communities Meeting) είναι ένα ετήσιο συνέδριο για το Ελεύθερο Λογισμικό. Οργανώνεται απ’ την Ελληνική κοινότητα Ελεύθερου Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο. Ο σκοπός του συνεδρίου είναι η προώθηση της ιδέας του Ελεύθερου Λογισμικού και η σύσφιξη των σχέσεων της κοινότητας του.

Πώς μπορώ να συμμετέχω;

Μπορείς να συμμετέχεις σαν εθελοντής και να βοηθήσεις στην διοργάνωση αυτού του γεγονότος. Στοιχεία επικοινωνίας θα βρείς στο μενού Πληροφορίες > Επικοινωνία.

Θέλω να κάνω μια παρουσίαση πάνω σε κάποιο θέμα πάνω στο ανοιχτό λογισμικό τι πρέπει να κάνω;

Μπορείς να στείλεις e-mail στο fosscomm@teiste.gr

Θα υπάρξει χρέωση στην είσοδο;

Δέν υπάρχει καμία χρέωση. Είναι συνέδριο που αφορά το Ανοιχτό και Ελεύθερο Λογισμικό. Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Τα χρήματα για την διοργάνωση απο πού θα βρεθούν;

Τα χρήματα για την πραγματοποιήση αυτής της προσπάθειας προέρχονται μέσα απο χορηγίες και δωρεές. Αν θέλεις και εσύ να συνεισφερεις δίνοντας κάποιο ποσό, πάτησε στο μενού Πληροφορίες > Δωρεές/Χορηγίες για να μάθεις περισσότερα.

Θα υπάρξει δωρεάν internet στον χώρο του συνεδρίου;

Ναι, θα υπάρξει ασύρματο δίκτυο σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος.

Θα υπάρξει φαγητό;

Κατα την διάρκεια του διημέρου το κυλικείο της σχολής θα είναι ανοιχτό ετσι ώστε να εξυπηρετεί τους παρεβρισκόμενους, ενώ θα μεριμνηθεί να υπάρξει και κάποιο catering προκειμένου να μην μείνει κανείς νηστικός!!

Άν δεν καταφέρω να παρεβρεθώ στo FOSSCOMM τελικά θα υπάρξει κάποιο streaming να το δώ online ;

Όλο το συνέδριο θα καλύπτεται με live streaming το οποίο θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις μέσα απο το παρόν site. Επίσης μετά το τέλος του FOSSCOMM θα ανέβει υλικό στο site με φωτογραφίες και βίντεο παρουσιάσεων.